Rosspetsens kennel

 

Nyheter

Snart är väntans tider över för denna gång!

2011-06-18

Hej på er alla!

Chess är dräktig! Men vi vet inte hur många det blir, så det får bli en överaskning då de kommer. Magen blir större för varje dag som går. Hungrigare än någonsin är hon också,man kan nästan tro att hon inte fått mat på en vecka "fniss."  Visst, hon har alltid varit matglad, men nu... oj,oj... Bara man säger ordet mat så får hon stora öron och ögon. Sedan när skålen står på golvet säger det bara slurp i ett nafs och ett stort rap kommer strax där efter och hon titta på en och ser undrande ut, kommer det mera mat??

Promenaderna tar längre tid nu än tidigare. Chess tycker att det börjar bli lite jobbigt att gå på längre turer. Nu får man anpassa promenaden efter henne. Ofta hamnar hon långt bakom en, så man får vänta in henne.

Valplådan har åkt fram,men den står hon bara och tittar på och undrar vad gör den där. Jag tänker inte lägga mig i den, ser det ut som hon tänker. Men Fille han går och lägger sig i valplådan... Har hittat han där sovandes på rygg med benen i vädret... Vad gör man?  Fel hund gillar valplådan, Chess lägger sig i stället  under sängen....  Ha det så bra så länge!