Rosspetsens kennel

 

Nyheter

Utställningsresultat!

2011-06-07

Hej, nu var det ett tag sedan jag uppdaterade sidan. Jag har varit på två utställningar. Jag visade både Feliciano " Fille " och Chess. Det gick jättebra för båda två. Det är först nu som jag har landat.Fniss,fniss... Det är alltid han hundarna som visas först.

Vallentuna Flygfält 2011-05-28. Domare: Grin Olga, kom från Ryssland.

ÖPKL 1,1 med ck, Bhkl reservcert (5) oplacerad     Förklaring

Öppenklass Excellent = 1, Konkurrentklass placering 1, med ck = Certifikat kvalitet. Bästa hane, reservcert,denna gång placering 5.

Sedan var det tikarnas tur.

ÖPKL 1,2.    Öppenklass Excellent = 1, Konkurrentklass 2.                                                                                               Klart för denna dag som var en lördag, Fick fin kretik på båda hundarna är jätte nöjd. Hem och ladda om för Söndagens utställning.

Österbybruks Herrgårdspark 2011-05-29. Domare: Ruiz Rodriquez Franc, kom från Spanien.

ÖPKL 1,1 med ck, Bhkl CERT  ( JIPPI, YES,JA ) ...... Mitt första CERT, Filles också!

Tikarnas tur.

ÖPKL 1,1 med ck, Btkl = Bästa tik klass CERT (JIPPI, YES,JA)  Sedan ställs den bästa hanen och den bästa tiken emot varandra. Den som domaren utser som vinnare blir då BIR  = Bäst i ras, den andra blir BIM = Bäst i motsatt kön.

Chess blev BIM. Mitt och Chess första CERT och BIM.  Vilken helg,vilken dag!! Jag är så glad, Tack alla mina fina goa hundvänner som hjälper mig i alla möjliga situationer, ni är guld värda:)    Ha det så bra.